ГоловнаРеєстраціяВхід Івано-Франківськ
Неділя, 05.05.2024, 12:23
Форма входу
Ретро FM * Русское Радио * Европа Плюс * Хіт FM * Шарманка * Люкс FM * Західний Полюс * Наше Радіо * Авторадіо * Вежа * Ера * РАІ * Мелодія * Промінь * Шансон
Меню сайту

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту
Погода Івано-Франківську » Україна Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Праздники сегодня
Переглянути більшу мапу

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 7 8 9 10 »

На № 827 від 18.06.2013р.

 

Мешканцям будинків 8, 8а, 10

... Читати далі »

Переглядів: 348 | Додав: ondifua | Дата: 25.06.2013

Після звернення мешканців будинків 8, 8а, 10 по вул. Північний Бульвар ім. Пушкіна у Івано-Франківську з приводу незаконного розташування контейнерів для сміття виникло альтернативне звернення, або зустрічна скарга ... Читати далі »

Переглядів: 374 | Додав: ondifua | Дата: 24.06.2013

Незважаючи на розпорядження міського голови прибрати Івано-Франківськ до Зелених свят та доробити усю незавершену роботу щодо благоустрою міста, виконувати свою роботу комунальники не квапилися.

Якщо ще тверді побутові відходи із контейнерів вивезли, то негабаритне сміття, як валялося біля деяких майданчиків кілька тижнів тому, так і залишилося там лежати і на свято.
Ось так виглядав на день Святої Трійці сміттєвий майданчик біля монастиря поблизу парку „Молодіжний”:

 

 


У сусідньому дворі звалище негабаритів біля контейнерів для сміття не вивозять близько трьох тижнів.

 

Поряд так звана „зелена ... Читати далі »

Переглядів: 363 | Додав: ondifua | Дата: 24.06.2013

Сьогодні жителі Івано-Франківська на власні очі стали свідками того, як у місті працю «швидка допомога» та змогли по достоїнству оцінити результати так званої медичної реформи, про яку невтомно перед журналістами звітують представники міської влади та ОДА.

Насправді все виглядає не настільки прекрасно, як розповідають високі чиновники, швидше все зовсім навпаки.

Поблизу магазину, що на вулиці Новгородський (перехрестя біля взуттєвого магазину «Монро») на сходах лежав чоловік, у нього була розбита голова, і він не міг підвестися. Розповідає очевидиця подій Віра, яка і зателефонувала в редакцію «Малакави». Жінка зайшла в магазин, щоби викликати швидку допомогу, проте адміністратори і продавці сказали, що ще годину тому викликали швидку, проте вона не їде.

«Тоді я зателефонувала в швидку. Вони сказали, що про виклик знають. До речі, відмовилися сказати, хто приймав ... Читати далі »

Переглядів: 333 | Додав: ondifua | Дата: 22.06.2013

Автор 

У нас, мешканців будинків 8, 8а, 10 по вул. Північний Бульвар ім. Пушкіна, у м.Івано-Франківську виникла проблема з розташуванням контейнерів для сміття. Цей «майданчик» чомусь виконує функцію сміттєзвалища цілого мікрорайону. Мешканці будинків, біля яких влаштовані сміттєзвалища, проти того, щоб під будинок ... Читати далі »

Переглядів: 357 | Додав: ondifua | Дата: 22.06.2013

Представник забудовника Лисака у Івано-Франківську погрожував журналістам Версій розправою. Мабуть від нещадної, цілодобової роботи агресивно відреагували на присутність журналістів поряд з місцем забудови по вул. Кривоноса і робітники, які перешкоджали проведенню фотозйомки вулиці.

Як повідомлялось раніше, в ніч з 19 на 20 червня 2013 року кілька десятків мешканців вул. Кривоноса, що у Івано-Франківську, перекрили дорогу трьом цементовозам, які привезли бетон для заливки фундаменту чергового будівництва багатоповерхівки у житловому масиві з малоповерховою забудовою. Проти зведення такої будівлі виступили жителі мікрорайону, які вважають, що будівництво нової кількаповерхової споруди має бути погоджена перш-за-все з ними.

По-перше, від цілодобової роботи великогабаритного вантажного транспорту у людей в будинках(які поруч) тріскають стіни, на подвір'ях відчуваються вихлопні гази від будівельних ав ... Читати далі »

Переглядів: 359 | Додав: ondifua | Дата: 22.06.2013

Тимчасова адміністративна колегія Антимонопольного комітету України оштрафувала КП «Єдиний розрахунковий центр» (м. Івано-Франківськ) на 200 тис. грн. за два порушення у вигляді зловживання монопольним становищем, що призвели до ущемлення інтересів споживачів Розслідування та аналіз фактів, наведених у численних заявах мешканців м. Івано-Франківська показали, що КП «ЄРЦ», як виконавець послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, здійснило розрахунки завищеної собівартості послуги з прибирання прибудинкової території, в яких врахувало їх недостовірні площі внаслідок ухиляння підприємства від проведення точних замірів прибудинкових територій.

Такі дії КП «ЄРЦ» призвели до затвердження виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради з 01.01.2012 необґрунтованих побудинкових тарифів на Послуги з утримання та нарахування споживачам плати за Послуги з утри ... Читати далі »
Переглядів: 347 | Додав: ondifua | Дата: 22.06.2013

Спекотна погода активно сприяє пляжному сезону на берегах франківських річок і після відпочинку стає зрозуміло, що не у всіх "відпочивальників" вистачає виховання для того, щоб донести сміття до відповідних місць, внаслідок чого утворюються хаотичні сміттєзвалища

 

 

Переглядів: 318 | Додав: ondifua | Дата: 20.06.2013




Мешканці трьох будинків по вулиці Північний бульвар в Івано-Франківську звернулися до міського голови з приводу контейнерного майданчику біля своїх будинків. За їхніми словами, тут утворилося справжнє сміттєзвалище.

«У нас, мешканців будинків 8, 8а, 10 по вул. Північний Бульвар ім. Пушкіна, у м.Івано-Франківську виникла проблема з розташуванням контейнерів для сміття, — йдеться у колективному зверненні, яке люди оприлюднили у соцмережах. — Мешканці будинків, біля яких влаштовані сміттєзвалища, проти того, щоб під будинок несли сміття з усього мікрорайону. Цей «майданчик» чомусь виконує функцію сміттєзвалища цілого мікрорайону. Жоден з цих смітників не обла ... Читати далі »

Переглядів: 348 | Додав: ondifua | Дата: 20.06.2013


  Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz