ГоловнаРеєстраціяВхід Івано-Франківськ
Субота, 18.05.2024, 19:21
Форма входу
Ретро FM * Русское Радио * Европа Плюс * Хіт FM * Шарманка * Люкс FM * Західний Полюс * Наше Радіо * Авторадіо * Вежа * Ера * РАІ * Мелодія * Промінь * Шансон
Меню сайту

Пошук

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту
Погода Івано-Франківську » Україна Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Праздники сегодня
Переглянути більшу мапу

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Червень » 22 » Повідомлення про злочин
18:46
Повідомлення про злочин
Автор 

У нас, мешканців будинків 8, 8а, 10 по вул. Північний Бульвар ім. Пушкіна, у м.Івано-Франківську виникла проблема з розташуванням контейнерів для сміття. Цей «майданчик» чомусь виконує функцію сміттєзвалища цілого мікрорайону. Мешканці будинків, біля яких влаштовані сміттєзвалища, проти того, щоб під будинок несли сміття з усього мікрорайону. Жоден з цих смітників не облаштований.

Розсадник антисанітарії влаштувати за якихось п’ять метрів від вікон житлового будинку. Переповнені сміттям, обліплені мухами, бродячими котами та собаками контейнери створюють нестерпні умови проживання. З часу появи у цьому місці горезвісних баків жоден з них не промивався та не дезінфікувався, хоча за санітарними нормами повинні це робити не рідше одного разу на 10 днів.

http://www.youtube.com/watch?v=AnqY71LFFeI SaveFrom.net

Ми просили міського голову демонтувати та перенести контейнери в інше місце. Наше звернення переадресоване в Департамент містобудування та архітектури. Там воно зареєстроване 19 червня.

В свою чергу слід зазначити, що сміттєві баки десятки років стояли собі на одному місці, де «нікому не заважали» і всіх це влаштовувало. Допоки поруч не з’явилась новобудова, де поселилась «еліта», в тому числі депутат міської ради. На нашу думку, саме завдяки старанням цього депутата контейнери перемістили на інше місце, яке абсолютно не придатне для збору сміття. Мотивували це начебто невідповідністю безпеці, оскільки контейнера раніше стояли біля електропідстанції, що порушує норми, в тому числі пожежні. Проте люди обурені, чому десятки років контейнери стояли, не порушуючи норм, а тут раптом одночасно з появою нових сусідів – комусь спало на думку, що норми порушено.

Ніхто нас про це не попереджав і питання про місцерозташування баків не узгоджував, хоча санітарними нормами й передбачено, що встановлення контейнерів зі сміттям здійснюється комісією з участю архітектора міста, представника санепідемстанції та працівника комунального підприємства. Але такий акт на встановлення сміттєвих баків біля будинків не складався. Слід також зазначити про неприпустимість розміщення сміттєвих баків поруч з люком від колодязя з питною водою, якою забезпечуються жителі прилеглого району. Бо можна собі лише уявити, що буде, коли, не приведи, Боже, відходи різноманітних нечистот, які постійно витікають з баків, потраплять до колодязя з питною водою... Тим паче, що з часу появи у цьому місці горезвісних баків жоден з них не промивався та не дезінфікувався, хоча за санітарними нормами повинні це робити не рідше одного разу на 10 днів.

Мешканці житлових будинків у самому центрі міста задихаються від смороду, і просять Вас допомогти нам у вирішенні даної проблеми.


--

Перелигін А.O.
Переглядів: 360 | Додав: ondifua | Рейтинг: 0.0/0

  Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz