ГоловнаРеєстраціяВхід Івано-Франківськ
Субота, 18.05.2024, 17:26
Форма входу
Ретро FM * Русское Радио * Европа Плюс * Хіт FM * Шарманка * Люкс FM * Західний Полюс * Наше Радіо * Авторадіо * Вежа * Ера * РАІ * Мелодія * Промінь * Шансон
Меню сайту

Пошук

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту
Погода Івано-Франківську » Україна Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Праздники сегодня
Переглянути більшу мапу

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Червень » 22 » Медична реформа у дії: франківські медики їхали на виклик понад годину
20:17
Медична реформа у дії: франківські медики їхали на виклик понад годину

Сьогодні жителі Івано-Франківська на власні очі стали свідками того, як у місті працю «швидка допомога» та змогли по достоїнству оцінити результати так званої медичної реформи, про яку невтомно перед журналістами звітують представники міської влади та ОДА.

Насправді все виглядає не настільки прекрасно, як розповідають високі чиновники, швидше все зовсім навпаки.

Поблизу магазину, що на вулиці Новгородський (перехрестя біля взуттєвого магазину «Монро») на сходах лежав чоловік, у нього була розбита голова, і він не міг підвестися. Розповідає очевидиця подій Віра, яка і зателефонувала в редакцію «Малакави». Жінка зайшла в магазин, щоби викликати швидку допомогу, проте адміністратори і продавці сказали, що ще годину тому викликали швидку, проте вона не їде.

«Тоді я зателефонувала в швидку. Вони сказали, що про виклик знають. До речі, відмовилися сказати, хто приймав виклики, сказавши, що це не моя справа. Я представилась представником правоохоронних органів. З тієї сторони кинули слухавку. Правда, швидка таки приїхала після мого дзвінка через кілька хвилин», - розповідає Віра.

За її словами, лікарі на швидкій, начебто свою відмову їхати на виклик мотивували тим, що чоловік, який лежав на сходах, був п’яний.

«Ну хай так, випив чоловік, впав, пошкодив голову, то що, тепер залишити його помирати? З таким цинічним ставленням медиків я ще не стикалася. Вони вели себе відверто по-хамськи», - каже Віра.

До речі, за її словами, за попередніми даними у чоловіка виявився переламаний хребет, тому при всьому своєму бажанні піднятися він не міг. А ось медики, які, до речі, мали би приїжджати на виклики протягом 10 хвилин, могли би і не приїхати, або приїхати із ще більшим запізненням, якщо би їм не подзвонила працівниця правоохоронних органів.

Леся, 22.06.2013 18:18
Переглядів: 334 | Додав: ondifua | Рейтинг: 0.0/0

  Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz