ГоловнаРеєстраціяВхід Івано-Франківськ
Субота, 18.05.2024, 16:55
Форма входу
Ретро FM * Русское Радио * Европа Плюс * Хіт FM * Шарманка * Люкс FM * Західний Полюс * Наше Радіо * Авторадіо * Вежа * Ера * РАІ * Мелодія * Промінь * Шансон
Меню сайту

Пошук

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту
Погода Івано-Франківську » Україна Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Праздники сегодня
Переглянути більшу мапу

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Червень » 20 » Перехрестя Бельведерська-Новгородська в Івано-Франківську забудовують з порушенням закону (фото)
13:13
Перехрестя Бельведерська-Новгородська в Івано-Франківську забудовують з порушенням закону (фото)
6

Мешканці Івано-Франківська незадоволені будівництвом на перехресті вулиць Бельведерська-Новгородська

Іванофранківці вкотре побоюються, що на місці будівництва виросте «бетонний монстер», який уже «з’їв» тротуар – від краю забудови до автодороги відстані залишилося всього 1 метр.

Чи немає часом забудова на перехресті Бельведерська-Новгородська нормативних порушень з боку будівництва кореспонденти Бліц-Інфо вирішили поцікавитись в управлінні архітектури та містобудування в Івано-Франківську.

«З 2002 по 2007 роки забудовою займалось ТзОВ «АСП», але ніяк не могли вирішити, що вони хочуть будувати. Товариство декілька раз подавало проекти рішень на будівництво, і квіткового салону, і торгового центру з приміщеннями, а через п’ять років вже добивались рішення на будівництво житлового будинку», - розповів кореспонденту Бліц-Інфо Олег Баран начальник відділу генерального плану міста Івано-Франківська.

У 2008 році будівництво передали ТзОВ «Карбон», яке отримало від міськвиконкому дозвіл і взялось на кінець то за будівництво житлового будинку.

«Проект-рішення для виконавчого комітету готувала архітектура. Враховуючи те, що будинки будуються з урахуванням червоних ліній, з обох боків від місцезнаходження приблизно по 10 метрів, то будувати в цій траєкторії нічого неможна. По ідеї архітектор, який проектував будинок, мав би врахувати всі ці фактори», - пояснює Олег Баран.

Тобто, від будинку до краю проїжджої частини, згідно документації, має бути відстань 10 метрів.

«Якщо на даний час і є якісь порушення, по цьому будівництву, то треба піднімати проектну документацію і дивитися чи є вони, і які саме та виходити безпосередньо на об’єкт . Але це питання вже до інспекції державного архітектурно-будівельного контролю, - зауважив Олег Баран начальник відділу генерального плану міста.

Будівництво на перехресті вулиць Бельведерська-Новгородська перетворилося на суттєві незручності для пішоходів та жителів прилеглих будинків. Очевидно, забудівник захопився під час ведення робіт, адже в азарті захопив пішохідний тротуар.

У будь-якому випадку, будову уже не знесуть. А забудівник просто заплатить скромний штраф.

7

 

9

Переглядів: 322 | Додав: ondifua | Рейтинг: 0.0/0

  Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz