ГоловнаРеєстраціяВхід Івано-Франківськ
Неділя, 19.05.2024, 01:55
Форма входу
Ретро FM * Русское Радио * Европа Плюс * Хіт FM * Шарманка * Люкс FM * Західний Полюс * Наше Радіо * Авторадіо * Вежа * Ера * РАІ * Мелодія * Промінь * Шансон
Меню сайту

Пошук

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту
Погода Івано-Франківську » Україна Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Праздники сегодня
Переглянути більшу мапу

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Липень » 4 » На івано-франківському залізничному вокзалі руйнують унікальну архітектурну пам’ятку (фото)
18:42
На івано-франківському залізничному вокзалі руйнують унікальну архітектурну пам’ятку (фото)

 

На залізничному вокзалі в Івано-Франківську знищили один з кращих старих інтер'єрів Станіславова.

 

Такою зміною вони явно порушили Закон України "Про охорону культурної спадщини" та "Порядок розміщення зовнішньої реклами у Івано-Франківську".

 

Люди на форумах жаліються про зміну іміджу одного з франківських закладів громадського харчування, який розташований на території вокзалу.

 

Пропонуємо пряму мову від Віталія Боднара:

 

"Нове кафе на місці вокзального ресторану відкрилось давно і весь цей час викликало в мене якусь підозру, тільки сьогодні зміг туди навідатись. Перше, що кидається в очі це ось цей пістрявий розпис на склі, вивіска ще може бути, хоч і великувата. Однак жахнувся я всередині, вони спаплюжили об'ємно-просторову структуру вокзалу, влаштувавши нове перекриття поділивши цим зал на два поверхи. Також знищили дуже класні попередні інтер'єри, не впевнений до кінця в їх автентичності, та все ж той класичний декор зі сграфіто дуже добре підходив для нашого вокзалу".

 

 

А зараз маємо імітацію сільського українського стилю. Хоч варто зазначити зроблено якісно та стильно з хорошими деталями і якби це було десь в хрущовці навпроти чи якомусь новому приміщенні моя реакція була б протилежною. Однак в будівлі сецесійного вокзалу робити таке, при цьому знищивши вишуканий попередній інтер'єр, ну абсолютно не доречно, пише Франківськ.

 

Фотограф пропонує порівняти, як було раніше і як зараз виглядає дане приміщення зсередини і зовні:

 

 

 

 

 

Переглядів: 438 | Додав: ondifua | Рейтинг: 0.0/0

  Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz