ГоловнаРеєстраціяВхід Івано-Франківськ
Неділя, 19.05.2024, 01:20
Форма входу
Ретро FM * Русское Радио * Европа Плюс * Хіт FM * Шарманка * Люкс FM * Західний Полюс * Наше Радіо * Авторадіо * Вежа * Ера * РАІ * Мелодія * Промінь * Шансон
Меню сайту

Пошук

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту
Погода Івано-Франківську » Україна Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Праздники сегодня
Переглянути більшу мапу

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Липень » 4 » Коли демонтують незаконний поверх на скандальній будові в Івано-Франківську? (ФОТО)
15:47
Коли демонтують незаконний поверх на скандальній будові в Івано-Франківську? (ФОТО)

Коли демонтують незаконний поверх на скандальній будові в Івано-Франківську? (ФОТО)На скандальній забудові, що на Вірменській, 1 все таки будуть зведені незаконні поверхи?

Версії неодноразово звертали увагу на події, що відбуваються в центрі міста, біля ратуші, по вул. Вірменській, 1, де компанія-забудовник "Скол" проводить реконструкцію старовинної будівлі. Проте, як стало відомо Версіям, в цій будівлі, замість запланованих 3-ох - почали зводити і 4-ий поверх. Така дії можуть спричинити до того, що тепер новобудова закриватиме фасад одного із з найстаріших соборів в Європі - Вірменську церкву. Свого часу цю пам'ятку архітектури з іншої сторони вже закрила будівля «Арс-дім». Таким чином куполи Вірменської церкви будуть в оточенні хаотичних будівель, які заполонили все наше місто.

"Скол" у свою чергу заявляв, що четвертий поверх - тимчасовий, і споруди на ньому виконують роль риштовки. Та не потрібно бути фахівцем, щоб зрозуміти, що залізобетонні колони і цегляні перегородки - тимчасовими не бувають.

Колони і перегородки продовжують стояти і після того, як міський голова підняв це питання на оперативній нараді, 11 червня. Віктор Анушкевичус заявляв про те, що роблять на Вірменській, 1 може додатись до списку не надто привабливих будинків у європейському місті і обіцяв, що зведення незаконних поверхів на Вірменській, 1 буде припинено. Того ж дня, коли мер зацікавився цим питанням, працівники будівництва почали зрізати верхню частину опор зайвого поверху.

 

З того часу пройшов майже місяць, а частина залізобетонних колон та перегородок із цегли залишаються на місці. Чи значить це, що зубодовник ігнорує зауваження міського голови, чи можливо за цей час питання будівництва нового поверху вирішується іншим, незаконним шляхом?


Джерело: Версії

Переглядів: 344 | Додав: ondifua | Рейтинг: 0.0/0

  Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz