ГоловнаРеєстраціяВхід Івано-Франківськ
Неділя, 19.05.2024, 00:52
Форма входу
Ретро FM * Русское Радио * Европа Плюс * Хіт FM * Шарманка * Люкс FM * Західний Полюс * Наше Радіо * Авторадіо * Вежа * Ера * РАІ * Мелодія * Промінь * Шансон
Меню сайту

Пошук

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту
Погода Івано-Франківську » Україна Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Праздники сегодня
Переглянути більшу мапу

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Липень » 5 » Хто стоїть за пивними палатками у центрі Івано-Франківська? (ФОТО) – частина 2
19:22
Хто стоїть за пивними палатками у центрі Івано-Франківська? (ФОТО) – частина 2

Хто стоїть за пивними палатками у центрі Івано-Франківська? (ФОТО) – частина 2Версії продовжують розповідь про негласних власників літніх торгових майданчиків у нашому місті. Цього разу мова йтиме про літники, розташовані на одній із центральних площ Івано-Франківська - Вічевому майдані, а також про аналогічні споруди по вулиці Незалежності, більш відомої у народі як Стометрівка.

На Вічевому майдані розташовано близько десяти "пивнушок" та "літників". Як повідомляють, там свого часу Анушкевичус зробив під себе так-званий "комплекс": усі літні торгові майданчики належать його людям, тим хто допомагав йому та підтримував на виборах. За отриманою з надійних джерел інформацією, конкурс на отримання місць для "літників", який тоді проводила Зінаїда Федорук виграв власник кафе "Зінгер".

 


Більшість літніх майданчиків, розташованих на Стометрівці - біля закладів "Пінта-паб", "Вольяж", "Цукерня" , належать одній людині. Подейкують, що нею є колишній член міськвиконкому Любомир Романів. А "посприяв" йому в отримані цих місць нібито головний обласний "регіонал" Василь Чуднов.

 

Також на центральній пішохідній вулиці міста розташовані літні майданчики відомих обласних "свободівців" Віктора Неміша та Василя Поповича. Неподалік облаштувались і "пивнушки" сина керівника виборчого штабу Анушкевичуса на виборах 2006 року. Як стверджують, давніше, близько 3-ох років тому, на цьому майданчику були знайдені наркотичні речовини, що може говорити про можливу торгівлю ними на цьому місці. Подейкують, що знайшов своє місце в бізнесі літніх майданчиків на стометрівці і син першого заступника міського голови Зіновія Фітеля.

Як бачимо, усіма справжніми власниками літніх майданчиків та так-званих "пивнушок" в Івано-Франківську є далеко не останні люди в місті або ж наближені до них. Часто саме ці люди у своїх голосних заявах публічно приділяють увагу питанню здорового способу життя, та чомусь не говорять відкрито, що є власниками споруд, які сприяють формуванню культури споживання алкогольних напоїв і поширенню пивного алкоголізму.

Джерело:  Версії

Переглядів: 445 | Додав: ondifua | Рейтинг: 0.0/0

  Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz